Nytt nytt nytt

Ett nytt handfat är äntligen inköpt till stora toaletten!

Sjukt snyggt är det, svart och vitt! Handfatet kommer tillsammans med badrumsmöbeln och den har snygga svarta dörrar. Kommer passa in perfekt! Äntligen börjar det bli färdigt hemma. Efter mycket om och men!

tvättställ

Nåväl, nåväl. Idag är det onsdag och min tur att laga mat hemma. Jag hade tänkt att göra potatisgratäng och baconinlindad kyckling. Till det har jag köpt en flaska rött. Jag tror att det blir kanoners, det är mysigt att festa till det på onsdagar! Lite sådär mitt i veckan, så att man orkar med resten liksom. Elsa älskar min potatisgratäng. Jag har lärt mig att koka den i grädde i ungefär 15-20 minuter innan man ställer in den i ugnen för bäst resultat. Då går det också fortare i ugnen. Det enda jag ogillar med potatisgratäng är att den är så vansinnigt varm när man tar ut den ur ugnen! WOW vad varm den är!

Kommentera