Kanske flytt?

Ibland behövs förändringar i livet. Jag och Elsa trivs förvisso jättebra här i Norrköping, men på senaste tiden har vi längtat efter något nytt. När en möjlighet att köpa vår drömlägenhet i Vallentuna dök upp så fick jag bara lov att ringa för att få gå på visning. Vi vet fortfarande inte hur vi ska göra eftersom vi har våra liv och jobb här i Norrköping, men ibland måste man våga hoppa, eller hur? Vi fick i alla fall kontakt med en jättebra fastighetsmäklare vallentuna som vi känner oss trygga med.

Har ni gjort någon sån där stor förändring någon gång? Bara vågat? Det skulle vara jättespännande att höra om. Jag vill så gärna veta hur man ska tänka och vilka hinder man kan tänkas stöta på.

Nej hörrni, nu är jag sen till jobbet, men vi hörs snart igen! Då lovar jag att berätta om hur det gick med vår eventuella flytt. Vem vet, kanske skriver jag från Vallentuna då? Nej, riktigt så fort går det nog inte, men man vet ju aldrig :-)

Jag säger hejdå, med ett foto av Vallentunas vackra kyrka!

Vallentuna_kyrka_Stockholms_stift

 

Funderingar

Ni som har läst här ett tag vet vid det här laget att jag verkligen brinner för musiken och drömmer om att bli musikproducent. Just nu jobbar jag som fritidspedagog. Jag trivs jättebra med det men det tar massor av min tid och mitt engagemang. Egentligen skulle jag vilja jobba med något som låter mig få lite mer tid över till musiken. Att jobba halvtid med ett ”vanligt jobb” och lägga den andra halvan på musiken vore perfekt för mig.

Jag funderar på lite olika lösningar. Dels funderar jag på om jag skulle kunna gå ned i tid på mitt nuvarande jobb. Jag vet dock inte riktigt hur det skulle fungera. Har också funderat en hel del på om jag skulle kunna arbeta inom vårdbemanning som undersköterska. Då blir man ju inringd när man behövs och kan styra lite över sina egna arbetstider.

Jag känner bara att jag ändå är över 30 år och någon gång måste jag ta ett aktivt steg mot min dröm.

Drömmen…

producent