Mot andra världar

Ibland är det bara för segt att jobba nonstop och aldrig vara ledig. Jag har inte ens tid att göra låtar längre! Varje dag känns som en pina just nu, har börjat kolla upp weekendresor och funderar på att bara lämna allt några dagar. Någonstans i europa vore nice, gärna Rom eller Madrid. Men vad som helst funkar egentligen, bara jag får ligga och lata mig i en solstol med bra musik i lurarna, en kass deckare och känna lugnet. Men egentligen vet jag att tiden inte finns, det är så många saker som måste fixas. Jag ska hjälpa syrran sälja sin lägenhet och kolla upp mäklare hässelholm, har lite koll på vilka som är bra sedan tidigare. Det borde inte vara alltför svårt att köpa och sälja där, det är inte samma sak som i exempelvis Stockholm.

Men den här tiden på året undrar jag lite varför man bor i Sverige över huvud taget. Det är svinkallt, allt är grått och trist, människor spyr galla över varandra i media och ingenting av värde händer. Jag vet inte om det ser likadant ut överallt, men i så fall är världen en väldigt deprimerande plats. Tänkte gå och se Kon-Tiki i helgen, jag är fascinerad av folk som Thor Heyerdahl, som följer sin instinkt och bara drar till en främmande kontinent. På en hemmabyggd flotte dessutom!

Heyerdahl

Kommentera