Lång vecka!

Haj haj!

Nu har livet rullat på i ännu en vecka, men inte har bilen gjort det! Blir helt tokig, städamen en olycka kommer ju sällan ensam. Kändes som att något var lite konstigt med motorn som började spotta och hacka mer än vanligt så tog mig en titt där inne. Som tur var behövde jag bara byta luftfilter och inte göra några större ingrepp. Med detta luftfilter ska vi kunna rulla ett tag till tycker jag. Har dock avsiktligen inte rört bilen sedan dess för då lär det väl vara något annat fel på den. Blir mycket cykling istället till och från jobbet vilket är bra. Man får passa på att få in vardagsmotionen så länge vädret tillåter! Nu har det iallafall blivit helg igen och för en gångs skull har vi hunnit vila ut oss. Kändes som att veckan blev mycket lång, dels genom mycket jobb, men också för att vi faktiskt tagit tillvara på dagarna. Förutom att fixa bilen hann vi med att storhandla, storstäda och ha en skön myskväll med varandra. Väl behövligt!

Nya möjligheter

Hej på er! Hur har jul och nyår varit för er? Jag är lite sen på bollen här inser jag, men jag har inte riktigt kommit in i vardagen än. Fast nu har ju skolan börjat rulla på och jag jobbar som vanligt, Elsa med. Vi har haft det väldigt skönt och mysigt under ledigheten, och vet ni? I julklapp fick jag de där lurarna som jag önskade mig! Ja, en blir ju som ett barn igen då. Det blev extra kul att försöka skapa musik helt plötsligt, det är en sak som är klar.

Något som är mindre kul är den himla bilen. Hur kommer det sig att allt jämt krånglar på årets fattigaste månad? Sjukt märkligt. Nu behöver jag till exempel en gasfjäder eftersom bakluckan annars tjongar rätt ned i huvudet på mig. Nåja, hittade i alla fall billiga, så lite glad får jag vara. Beställde idag, så jag hoppas de dyker upp snabbt. 

Hur står allt till med er? Har ni haft härliga helger, och det viktigaste av allt: Har ni hittat någon ny och bra musik? Om ni har det får ni mer än gärna tipsa mig!

 

Sista dagarna innan jul

Oj, oj vad tiden går fort! Dagarna bara drar förbi i en farlig fart och snart är det julafton. Jag är faktiskt lite stressad, Har fortfarande en del klappar kvar att köpa och sen måste jag byta däck på bilen också. Varför så sent kanske ni undrar? Vår bil har varit trasigt så det har blivit bussen de senaste veckorna, men nu är den hel igen. Tyvärr är omaket med däckbyte kvar.

Fast jag gillar ju julen. Man får äta massor med god mat, min favorit är helt klart julskinkan. Sen får man ju klappar också! På det planet har jag faktiskt inte vuxit upp. Blir som ett litet barn när jag får paket. I år har jag bland annat önskat mig ett par nya lurar att ha när jag producerar. Vi får helt enkelt se vad tomten kommer med i säcken. För oss blir det en traditionell jul hemma hos mina föräldrar. Hur firar ni er jul?

lurar2

Busy, busy, busy!

Hej allihop!

Den här veckan är verkligen inte småstressig, det har verkligen varit hektiskt. För oss båda. Elsa är på fötterna igen och jag har börjat hosta lite smått. Jag hoppas dock att min kropp lyckas kriga bort bacillerna så jag slipper bli sängliggande den här gången. Jag har faktiskt inte tid att bli sjuk just nu, det är för mycket att göra de nästkommande veckorna så att ha feber passar inte speciellt mycket. Det första jag ska göra är att hjälpa min lilla mamma att hitta en mäklare för att sälja deras sommartorp. Det är ju inte det enklaste att välja mellan alla mäklare som finns där ute, men jag har ju mina små knep. Jag tror vi har hittat rätt nu, som ser ut att vara väldigt bra. Om ni också är på jakt så kan ni gå in och läs den här. Jag tycker om när man kan gå in och kolla hur företaget går som man har valt. Har ni kanske några andra tips? 

mäklar

Sjuktider igen!

God morgon allesammans!

Hur står det till med er en dag som denna? Jag mår riktigt bra, faktiskt. Vilket är skönt. Dock har Elsa blivit sjuk igen. Hennes immunförsvar är verkligen inte det absolut bästa, måste jag säga. Hon har legat nu i två dagar med feber och hosta, så jag tänker att jag antagligen kommer bli sjuk jag också. Det blir ju oftast så, när en av oss är sjuka så hamnar den andra i sjukbädd när den andra frisknat. Det är ju bra på så sätt eftersom vi inte är sjuka samtidigt. Men annars går allting bra för oss, det är ju mycket jobb och mycket vardag just nu. Men det är ju så vi vill ha det. I dag är planen för mig att träffa en konsult socionom för ett möte om en eventuell plats hos oss för henne. Vi får se hur det  går. Sen får jag åka hem på lunchen och se till så Elsa äter något. Hennes största craving när hon är sjuk är milkshake, så det får bli en sån på vägen. 

milk

Hoppas ni slipper höstförkylningarna!

Härlig vecka nu!

dejt

Äntligen har jag och Elsa synkat våra scheman lite mer så vi nu faktiskt är hemma samtidigt. det har vi firat med många middagar ute de senaste dagarna. Jag tror faktiskt att det är nyttigt att sakna varandra lite då och då, man är ju så mycket gladare att ses när det väl funkar. Idag ska vi bara vara hemma ikväll och kolla någon film och försöka få rätt på våra renoveringsplaner här hemma. Vi vill nämligen fräscha upp köket lite, men en budgetrenovering. Så vi måste komma fram till exakt vad det är vi kan göra. Vad gör ni idag?

En hektiskt vecka!

vin

Hej alla glada!

Har ni en bra vecka såhär långt? Vi har en ganska stressig vecka här hemma, med pass som gör så vi går om varandra. Vi hade dock gårdagen tillsammans innan jag skulle till nattpasset på jobbet så vi bestämde oss för att göra en dejtkväll av det. Visserligen var det ju alkoholfritt vin, men det är ju faktiskt lika gott nu för tiden som vanligt. Nu ska jag strax sticka till affären innan mitt nästa pass så Elsa har lite mat när hon kommer hem. Längtar tills den här veckan är över så vi är lite mer synkade i våra arbetstider. Hoppas ni har det bra!