I helgen blir det folkrace

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så har datorn gått sönder och jag funderade på om jag skulle köpa en ny eller en begagnad. Nu har jag bestämt mig och beslutet blev att jag ska köpa en ny dator. Som jag  även skrev tidigare så har jag lite dåligt med pengar just nu och därför får det bli så att jag tar ett sms lån för att ha råd med datorn. Det är verkligen riktigt sura pengar att behöva göra av med just nu, men samtidigt så klarar jag mig verkligen inte utan en dator.
Nog tjatat om datorn!

I helgen ska jag och polarna iväg och köra folkrace, ingen av oss har tidigare testat det och det ska bli sjukt kul att få släppa loss på banan. Känner jag polarna rätt så kommer det att bli en hård tävling om vem som vinner och jag kommer definitivt att vara den som går i mål först, inget snack om saken!
Visste ni förresten att folkrace klassas som Sveriges största bilsport, det är ju dåligt att man trots det inte har lyckats prova på det tidigare.
Efter bilåkningen ska vi dra in till stan och dricka öl och denna dagen får alla fruntimmer stanna hemma. Jag känner mig nästan som ett litet barn som inte kan vänta på att det ska bli helg, haha. Det kommer att bli en grymt kul dag!

250px-Folkracecrash

Kommentera