I behov av semester!

Hallå där! Ny dag, ny vecka, nya tag.. Men jag är så slut trots att det bara är måndag! Tur att jag har kort jobbvecka denna vecka. Vi åker ju till Åre på torsdag redan :) Ska bli grymt skoj!

Förutom att jag har Åre-resan att se fram emot så har jag en hel del annat roligt på kommande. Först och främst så kommer det snart landa ett finfint paket i min brevlåda. Jag har nämligen äntligen beställt lite jaktkläder. Ni minns säkert att jag skrev om det för längesen redan? Men det kom så mycket annat i vägen så jag glömde bort det helt och hållet. Aja, till nästa höst kommer jag i alla fall ha nya snygga jaktkläder. Pnjakt har verkligen de bästa kläderna, de är både snygga och tillverkade av bra kvalitet.

Ytterligare en sak som jag ser fram emot är sommaren. Jag och Elsa funderar nämligen på att åka iväg och tågluffa. Vi har tänkt vara borta i ett par månader i så fall så vi funderar på om vi ska hyra ut vår lägenhet i andra hand. Måste ju förstås prata med vår hyresvärd om det först. Ett annat alternativ är att vi säger upp lägenheten och hyr ett förråd dit vi slänger in alla våra saker tills vi kommer tillbaka. Man måste ju försöka hitta någon ekonomisk lösning liksom. Inte kul att sitta och betala en dyr hyra om man inte ens är hemma.

Aja, nog med funderingar för idag. På torsdag drar vi som sagt iväg till Åre så vi får se när jag har tid att uppdatera bloggen igen. Hasta la vista!

tired

Kommentera