Grymt trevlig påsk

Jag och Elsa hade en sjukt trevlig påsk. Jag tror vi båda har lagt på oss lite, tycker byxorna sitter lite tight. Vad fan? 😉 Men vad gör väl det, det försvinner. Helt klart värt det med all god sill, janssons och köttbullar. Sjukt nice.

Nu ska jag hoppa in i bilen och ta mig till Maxi. Vi brukar åka och storhandla tillsammans men Elsa är knappt vaken ikväll. Hon har det så stressigt på jobbet nu, behöver vila. Så jag låter henne lika kvar i soffan och vila och sticker iväg själv. Även om jag tycker att det ser inbjudande ut att ligga i soffan och kolla på Breaking Bad.

Snart dags för ny vecka. Då är det skönt att ha storhandlingen klar. Men visst känns det lite segt nu, det tycker jag. Skulle behöva semester. Men men, det är bara att bita ihop och köra.

Aldrig fel att fylla på kyl och frys

Aldrig fel att fylla på kyl och frys

Kommentera