Grabbkväll i helgen

Hallå på er!

I helgen ska jag iväg på något riktigt skoj. Har nämligen blivit medbjuden på snusprovning med min gamla kompisgäng. Känns riktigt grabbigt haha. Riktigt roligt ska det bli faktiskt! Det är inte så ofta man samlas hela killgänget längre. Vilket faktiskt är lite trist. Men nu i helgen ska vi alltså till Svenskt Snus och testa på en massa olika snus. Fick höra att de bland annat har mina favoritsnussorter så nu ser jag extra mycket fram emot besöket. Kan ju även hända att man hittar en ny favorit 😉

Efter snusprovningen snackade killarna om utgång i Stockholm. Men jag känner väl lite sådär att njaaa… Är det bara jag som känner mig för gammal för sånt? Beror det på att jag är i ett förhållande kanske? Mycket möjligt. Men jag åker hellre hem och myser med min fina Elsa. Jaja, vi får väl se. Kan ju faktiskt vara rätt kul att återuppleva gamla dar.

Idag har jag förresten köpt en ny telefon. Xperia Z1. I love it!

xperia

Kommentera