Busy, busy, busy!

Hej allihop!

Den här veckan är verkligen inte småstressig, det har verkligen varit hektiskt. För oss båda. Elsa är på fötterna igen och jag har börjat hosta lite smått. Jag hoppas dock att min kropp lyckas kriga bort bacillerna så jag slipper bli sängliggande den här gången. Jag har faktiskt inte tid att bli sjuk just nu, det är för mycket att göra de nästkommande veckorna så att ha feber passar inte speciellt mycket. Det första jag ska göra är att hjälpa min lilla mamma att hitta en mäklare för att sälja deras sommartorp. Det är ju inte det enklaste att välja mellan alla mäklare som finns där ute, men jag har ju mina små knep. Jag tror vi har hittat rätt nu, som ser ut att vara väldigt bra. Om ni också är på jakt så kan ni gå in och läs den här. Jag tycker om när man kan gå in och kolla hur företaget går som man har valt. Har ni kanske några andra tips? 

mäklar

Ett glatt återseende!

För några dagar sedan träffade jag en gammal vän till mig som jag inte har sett på otroligt länge. Vår historia går tillbaka ända till förskolan då vi gick i samma grupp. Då var vi dock inte speciellt bra vänner, utan det var först då min familj flyttade till samma villaområde som hans som vi verkligen kom nära varandra. Men efter att vi slutade gymnasiet och jag flyttade utomlands för att studera har vi inte haft speciellt bra kontakt. Men i tisdags så träffades igen för första gången på länge. Han jobbar nu som fastighetsmäklare sollentuna och verkar lycklig. Han har också en flickvän som han tycker mycket om och de planerar att gifta sig nästa sommar. Vilken grej! Det kan verkligen bli roligt på alla sätt och vis. Han har dessutom lovat mig att jag ska få vara bestman.

Min vän tipsade mig dessutom om en jättebra grej när man hamnar i en besvärlig presentsituation. Inför flickvänners födelsedagar är det ju alltid svårt att veta vad man ska köpa. Men genom att gå in på Parelle så kan man enkelt hitta skönhetsprodukter till bra priser. För bara några minuter sedan var jag inne och köpte md formulations till min flickvän på hennes namnsdag. Bra tips, va!

Enkelt fixat!

Enkelt fixat!